maandag 1 juni 2015

Lekkere vakantie, vervelend einde!

Verleden week zat de vakantie er alweer op. We hebben het heerlijk gehad, vooral Bobby haha! Regen of geen regen, meneer heeft zich prima vermaakt! En wij als baasjes stiefelden lekker achter hem aan door de regen...ja,  de eerste 2 dagen dat we in het huisje waren hadden we regen...veel regen...maar ach dat mocht de pret niet drukken! Er stond een heerlijke houtkachel, die hadden we ook wel nodig, het was anders best kil en klam in het huisje. Dus 's avonds onze kleding over de eetkamerstoelen voor de kachel en 's ochtends was het weer droog!

In he huisje was alles gelijkvloers, ook de slaapkamer dus! Dat was Bobby niet gewend, maar we hebben hem niet gezien 's nachts, super!
Behalve de laatste avond, toen kwam hij heel brutaal steeds de slaapkamer in, hij is gek op sokken pikken, in de hoop dat we achter hem aan gaan. Dat deden we dus niet, met als gevolg dat hij bijna al onze sokken en ondergoed uit de stellingkast had gepikt voordat hij het op gaf! We hebben zo gelachen erom!

De derde dag zijn mijn ouders geweest, was supergezellig. Ze hebben sinds een paar weken zelf weer een hondje, een soort boomertje, en ze heet Nina. En Bobby en Nina zijn sinds dag 1 maatjes voor het leven! Binnenkort een uitgebreidere kennismaking met Nina!


We zijn vrijdags thuis gekomen en waren nog heerlijk een paar dagen thuis. Maandag was pinksteren dus we troffen het nog lekker! Ik had voor het eerst zelf mijn haar geverfd, had nieuwe werkschoenen gekocht, kortom ik was er helemaal klaar voor om weer te starten!

Dinsdags is Moos weer aan het werk gegaan, en ik was lekker in huis bezig, en zou daarna de weekboodschappen doen, en terwijl ik aan het soppen was kreeg ik vreselijk last van mijn maag, die was ook helemaal opgezet, echt niet fijn!! Dus het werk afgemaakt, en ik wilde alleen even de noodzakelijke boodschappen doen en daarna met een paar paracetamolletjes op de bank, wat voelde ik me ellendig zeg!

Zo gezegd, zo gedaan, maar het werd niet beter, maar veel slechter! Mijn rechterzij deed vreselijk zeer, dus ik heb om kwart over 1 maar de huisarts gebeld. Ik zag mezelf niet zo de volgende dag naar mijn werk gaan! Ik kon ook direct komen, en na wat onderzoek werd  ik direct door verwezen naar de eerste hulp, want ze dacht aan een blindedarmontsteking! Nou die kon er bij mij niet in hoor, ik dacht een pilletje en klaar!
Toch maar naar de eerste hulp gereden, Moos gebeld, die was toevallig voor z'n werk onderweg (zul je altijd zien) en die zou op de terugweg naar het ziekenhuis komen.
Om een lang verhaal kort te maken, om kwart over 5 is er een ct-scan gemaakt, en om 10 over 6 ging ik naar de operatiekamer!!!! Wat een tegenvalller!!!

Gelukkig mocht ik woensdagochtend naar huis, en nu is het dus heel rustig aan doen. De wonden (3)zijn onderhuids gehecht, dus die voel je af en toe trekken. Er zit ook weer een wond in mijn navel, ik kan dus geen normale broek aan, alleen een joggingbroek. Daarbij nog erg moe. Rustig herstellen dus....
En Moos?? Die heef het hartstikke druk met huishouden, boodschappen doen, en Bobby uitlaten, en zijn eigen werk nog! Hij komt wel tussen de middag eten, dan kan hij gelijk Bobby uitlaten, want zelf kan ik dat nog niet...Bobby heeft heeeeel veel geleerd, maar buiten is het nog steeds een ongeleid projectiel hahaha!

Vandaar dat ik niet wat eerder een blogje erop heb gezet, ik beloof plechtig het weer regelmatig op te pakken!

11 opmerkingen:

 1. Wat heftig en zonde om de vakantie zo af te sluiten. Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig was het niet in je vakantie! Beterschap hoor. Wat een schrik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, dat is schrikken. Heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och wat vervelend, hopelijk knap je gauw weer goed op.
  En wat is Nina ook een leuk hondje om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is schrikken zeg! Gelukkig heb je nog wel van jullie vakantie kunnen genieten. Knap maar snel weer op! groeten, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is even balen, maar wel fijn dat het allemaal goed is afgelopen en je er op tijd bij was. Goed uitrusten dan knap je snel weer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, van harte beterschap. Dat is inderdaad niet fijn. En helemaal geen klachten van te voren? Vreemd hoe dat kan gaan.
  Wat is Bobby toch een mooie hond. En misschien heb ik nog wel een tipje voor het trekken. Omdat ik zelf ook lichamelijk niet zo best ben, heb ik via youlead . nl een band gekocht die onder zijn voorpoten gaat en een soort leidsel is. Google maar eens. Ze zijn echt super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de goede tip! Ik heb een nieuwe gevonden op marktplaats, in de goede maat van Bobby! Nu afwachten tot ie binnen is!

   Verwijderen