dinsdag 9 juni 2015

Van alles en nog wat...

Zo, even een update van verschillende ditjes en datjes!

Bobby:
Het wordt steeds meer een knuffelkont :-) ! We zijn nog steeds ontzettend blij met hem, en liggen geregeld in een deuk om zijn malle fratsen en de uitdrukkingen op zijn snoet!
Over een paar weken moet hij examen doen voor GH 1 (gehoorzame hond deel 1) en Moos gaat daarna verder met hem voor GH 2.
Het enige wat een punt van aandacht bleef was het trekken. En sterk dat ie is!!
Dankzij de tip van Gewoon Vlijtig hebben we nu een u-lead anti-trektuigje en dat gaat helemaal perfect! Hij doet het er super mee! Kan ik nu ook weer lekker een stuk met hem wandelen zonder over het grasveld getrokken te worden haha! Hij krijgt er ook steeds meer lol in!
Het is echt een heerlijke hond, we zijn stapel op hem!

Operatie:
Morgen moet ik voor controle naar de chirurg, ik verwacht geen gekke dingen. Alleen de wond in mijn navel voel ik nog goed, ik kan ook nog geen gewone broek aan.
En de wond onder mijn buik wilde het nog niet echt dicht, ik heb best wel een buikje. Nu heb ik daar de laatste dagen een gaasje op, zodat het droog blijft en nu gaat dat iets beter.
En ik ben nog steeds erg moe, volgens Moos komt dat door de narcose.
Ach, het zal er allemaal wel bij horen, en het zal wel weer over gaan.

Spaarvarken:
We hebben inmiddels belastinggeld terug gekregen, en ik heb vakantiegeld gekregen. Moos krijgt zijn vakantiegeld eind deze maand zijn vakantiegeld, hij was het vergeten aan te vragen.
Een deel wilden we in het spaarvarken doen, en een deel gebruiken om en nieuwe bank en eetkamerstoelen te kopen. Hierover lees je in een komend blogje meer...
De eetkamerstoelen hebben we inmiddels, die zijn dus al betaald, en de bank is besteld maar nog niet betaald. Momenteel zit er een bedrag van € 3350,=  in het spaarvarken!! Daar komt volgende maand dan weer wat bij van het vakantiegeld van Moos. Van dat vakantiegeld moeten we nog wel de vakantie naar Texel betalen, de rest verdwijnt in het varken, heerlijk!
Al met al zijn we er hartstikke trots op!!!

5 opmerkingen:

 1. Apetrots hoop ik. Succes morgen bij de chirurg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moe van de narcose kan inderdaad wel even aanlopen dus doe het maar rustig aan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag 'consumindermuts'.

  Ik ben journalist en heb een (leuke!) vraag aan je. Je kunt mij mailen op l.vansadelhoff@gmail.com Groetjes! Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen