donderdag 18 juni 2015

Waterafrekening!

Vanmorgen kreeg ik  de afrekening via de mail binnen van het water, en jawel.....we krijgen geld terug!! Niet dat we nu direct een deur in kunnen trappen hoor, het bedrag is € 18,22. Dit wordt verrekend met ons nieuwe maandbedrag van € 13,92 dus krijgen we € 4,30 op de rekening gestort!

Nu is dit natuurlijk geen schokkend bedrag, maar als ik naar het verbruik kijk, hebben we toch maar mooi 12 kuub water minder verbruikt!!!

Dit dankzij de verleden jaar aangeschafte waterbesparende douchekop, het bewust gebruik van de regentonnen en natuurlijk opletten met waterverbruik! Wij zijn er blij mee!Een andere besparing is dat ik nu zelf mijn haar verf. Het bedrag wat ik bij de kapper kwijt was ging me erg tegen staan, dus ik dacht bij mezelf, ik probeer het gewoon een keer!
Ik heb wel een schuimverf van John Frieda uitgezocht, en die beviel perfect! Mooie kleur, goede grijsdekking (jawel...) en makkelijk in gebruik.

Laat nou een paar weken erna de verf in de aanbieding zijn bij trekpleister, 1 + 1 gratis!!!!
Kijk, daar word ik vrolijk van! Ik heb Moos op pad gestuurd om 8 pakjes op te halen, kan ik mooi bijna een jaar vooruit!!Al met al zijn we dus nog steeds lekker bezig! Mijn motto is nog steeds: iedere euro is er één!!!4 opmerkingen: