dinsdag 15 juli 2014

Vloer, Bobby en de rest!

Zo, en dan is het alweer dinsdag! Boodschappendag dus! Maar eerst even een blogje.

Vrijdag zijn we bij kennissen op visite geweest, zij hebben een golden retriever van een jaar, dus dat was feest voor Bobby!!! De retriever lag op een gegeven moment echt voor pampus, zo moe gespeeld was ze...maar Bobby niet hoor! Zijn batterijtje gaf niet zo gauw op! Een duracel zou er nog wat van kunnen leren hahaha! Toen we eenmaal thuis waren en hij uiteindelijk in z'n benchje ging liggen, heeft hij ook geslapen als een paard!

Bijkomend voordeel was dat we konden kijken hoe de honden op de vloer speelden, aangezien hun een pvc-vloer hebben, nou dat ging perfect! We gaan dus binnenkort de vloer bestellen, en als we naar texel zijn geweest zijn we nog een week thuis, en gaan dan de nieuwe vloer leggen. Tot die tijd doen we het met de lopers die er liggen. We hebben er zin in!

Zondag zijn we weer even naar het strandje geweest. Ik zeg bewust geen strand, want dat is het niet. Het zijn kleine strandjes aan een meer hier in de buurt, dus geen bergen mul zand wat slecht voor Bobby zou zijn!!!
En ons ventje heeft zondag dus voor het eerst écht gezwommen!!! Hij durfde eerst niet, maar Moos was verderop in het water gaan staan, en voor een snoepje ging Bobby steeds een stukje verder, tot hij uiteindelijk echt moest zwemmen! Wij helemaal blij tegen Bobby, en Bobby keek heel trots van de één naar de ander, zo van: kijk eens wat ik kan!!! Hij vond het toen ook helemaal leuk, en bleef rondjes om ons heen zwemmen! We hebben genoten!!! Daarna nog even op het zand gezeten, waar Bobby lekker kon graven. Hij (en wij!!) hebben een heerlijke dag gehad!!
Eenmaal thuis heb ik hem even in bad gezet, en met een beetje groene zeep gewassen, en het zand uit z'vacht gespoeld, anders gaat het zo jeuken denk ik...Hij was 's avonds zo moe dat hij zelf alvast "naar bed" ging haha!

Gisteren heeft hij voor het eerst een ééndagskuiken gegeten, ook daar was hij helemaal blij mee, en hij vond het heerlijk!

Vanmorgen ben ik om 7 uur al lekker wezen lopen met hem, voordat het vanmiddag zo warm wordt, hij ligt nu onder de eethoek lekker te slapen, ik ga zo even douchen en dan de weekboodschappen doen. Bij de deen zijn de meloenen 1 euro, dus da's lekker!
Nog even een weekmenu bedenken, het zal wel veel sla worden met de hitte die er aan gaat komen!!
Bleh, voor mij hoeft die hitte niet, maar we moeten het er mee doen, dus we passen ons wel aan!
Een fijne week gewenst!
6 opmerkingen:

 1. Goh wat is Bobby al groot! En wat fijn dat jullie er zo van genieten samen. Zo leuk dat je zo enthousiast bent...
  Alvast een fijne vakantie gewenst, jullie zullen je vast wel vermaken.

  En die vloer....groot gelijk als het uit kan hoor, het is ook gewoon prettig als Bobby goed kan lopen thuis toch? En over dat strand met veel of weinig zand hoef je echt geen verantwoording af te leggen, jullie weten zelf vast wel wat goed voor hem is. Laat hem maar lekker graven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij groeit hard! Hij weegt al 15 kilo!!
   Dank voor je reactie, we nemen inderdaad geen enkel risico!

   Verwijderen
 2. Wat is hij al groot. Leuk. Onze hond zwemt ook zo graag. Alleen in zijn puberteit vond ik dat minder leuk. Hij kwam gewoon niet uit het water en lag te 'zonnen' en liet ons staan. Toen hebben wij een tijd met een lang touw hem laten zwemmen. Die doerak. Daarna ging het gewoon weer goed gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is Bobby weer gegroeid.
  Zwemmen vinden ze heerlijk. Wij hadden ook altijd een zwembadje in de tuin voor de hondjes als het erg warm weer was.

  Ik vind het altijd heerlijk om te lezen dat jullie zo weloverwogen beslissingen nemen in het belang van jullie hondje. Heerlijk een vloer waar je als hond op kan lopen en spelen zonder uit te glijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees al eventjes mee op je blog en ik wil je toch even zeggen dat ik de liefde voor Bobby geweldig vind! Het spat zo overduidelijk van het scherm af. En je klinkt altijd zo opgewekt,met humor en gezellig. Dat zijn onder andere de redenen waarom ik hier telkens weer terug kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeee...wat groeit jullie hond supersnel. En wat heeft hij het goed bij jullie. Fijn.

  BeantwoordenVerwijderen