donderdag 31 juli 2014

Hoe gaat het met Bobby?

Nou meer dan prima kan ik zeggen! Hij doet het ontzettend goed, met alles eigenlijk! Hij eet goed, groeit goed, hij woog zaterdag 17 hele kilo's! Hij vindt alles lekker wat we hem voor zetten, en hij vindt alles leuk wat we met hem doen, je kan heerlijk met hem lopen, kortom we zijn ontzettend blij met hem!

We zijn 's avonds nog naar het strandje geweest met hem toen het zo warm was, en hij dook zo het water in! Heerlijk met Moos gezwommen, lekker afgekoeld, daarna lekker op het strandje een groot gat gegraven en lekker in het zand liggen rollen! Toen we thuis kwamen heb ik hem afgespoeld zodat het zand niet zo gaat jeuken, en hebben we zelf lekker gedouched. Wij een bakkie koffie, Bobby een eendagskuiken...onze avond kon niet meer stuk! En zijn avond ook niet denk ik ;-))

Sinds afgelopen weekend hebben we 's nachts het deurtje van de bench open gelaten, zodat hij er ook uit kan. We zouden het voor hem fijn vinden als hij lekker in huis los kan lopen. Dus deurtje open gelaten.
's Morgens lag hij voor het traphekje te slapen, heel lief! hij was hartstikke braaf geweest, dus het deurtje blijft nu lekker open. De volgende ochtend was ik heel zachtjes naar beneden gelopen, hij lag niet onder aan de trap, maar languit, op z'n rug met alle poten wijd heerlijk op de bank haha! Ik dacht bij mezelf, moet je hem nou zien liggen....meneer de superster hahaha!!! Heerlijk voor hem, en voor ons!

Hij heeft van de week weer een nieuw bot gekregen, daar was ie ook weer blij mee!Inmiddels heb ik hem dinsdag overdag ook los gelaten, toen ik boodschappen ging doen. Al met al is hij 5 kwartier alleen geweest, en hij heeft het perfect gedaan! Dat gaan we nu uitbreiden, tot hij 3 ochtendjes alleen kan zijn, dus dat moet lukken! Als dat allemaal goed gaat kan de bench eruit en zijn mand erin! We (nou ja, Bobby) hebben, voordat we Bobby kregen, een hele mooie van mijn ouders gekregen, deze had ik toen uitgezocht. We hebben de grootste maat besteld, nou, daar kan meneer heerlijk op liggen!
Ik hou heel veel rekening met hem, probeer dit soort dingen uit als ik het idee heb dat hij er aan toe is, we dwingen niets af, en tot op heden werkt dat perfect!

Cursus gaat ook goed, contact met andere honden ook! Het is een heerlijke hond, hij is echt ons maatje. Laatst was Moos een avond werken, en toen het wat schemerig werd kwam hij naast me op de bank liggen, en gromde naar alles wat hij hoorde! Een echte waakhond dus! Als ik 's middags even op de bank ga liggen, gaat hij precies voor me op het kleed liggen, en hij loopt de hele dag achter me aan, heerlijk!

We hebben nu 2 cavia's te logeren, van buurmeisje. Daar moest hij wel erg aan wennen! We hebben ze nu op een kastje staan, van zo'n blaffende brulbeer voor je kooi zou ik, als ik een cavia was, ook niet vrolijk worden haha!


4 opmerkingen:

 1. Een eendagskuiken? Ik dacht dat kip niet goed was i.v.m botjes die kunnen versplinteren???(alleen maar bezorgd) Geniet verder van jullie mooie hondenbeest. Marry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie! Botten gaan splinteren na koken of bakken, Bobby eet rauw vlees, en dus ook kuiken. Omdat het rauw is splintert het niet! We genieten enorm van hem ;-))

   Verwijderen
 2. Wat is Bobby al groot geworden!
  Zo te lezen gaat het heel erg goed met hem en past hij prima bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij groeit goed! We zijn zo blij met hem! Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen