zondag 15 juni 2014

Oranje-gekte...

Jaja ook wij doen weer mee met de oranje-gekte...

Ik geef, zoals veel vrouwen, niets om voetbal, maar EK of WK vind ik wel altijd leuk!

En dus is de box met oranje-artikelen weer van zolder gehaald, en heeft Moos alles weer leuk versierd!

Bobby ging er al met het poppetje "Arjen Robben" vandoor haha!!

De eerste wedstrijd was geweldig natuurlijk! Lekker juichen en brullen op de bank, onder het genot van een cola-light en een toastje met een gekookt eitje met een drupje mayonaise! Oké fout, maar wel lekker af en toe!

En woensdag??? Jaaah, dan mag ik mijn juichpak ophalen bij jumbo, en ben ik klaar voor de 2e wedstrijd!!!

Genieten jullie er ook van??? Hebben jullie ook de boel versierd?9 opmerkingen:

 1. Je hebt een lach op min gezicht getoverd met die foto van jullie versierde t.v! Geweldig zeg! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee niks versiert hier, maar het staat gezellig! We kijken wel en genieten van de sfeer die er nu is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja je dan serieus dat pak aandoen en kijken?
  Bij de lokale handelspagina op Facebook worden ze al voor 35-30 euro verkocht, zal op MP ook wel gebeuren. Begrijp er echt niets van dat dat het leuker zou maken.
  Geeft niet ieder moet doen wat hij of zij leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook de doos van de zolder gehaald! Mijn grote Wuppie zat er trots bij. Wat een heerlijke wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de Oranje-troep zo lelijk en het juich-pak, echt erg. Kijk wel naar voetballen, vind WK gezellig om met liefhebbers te kijken en te bespreken maar wel in een leuke omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier wat kleine versiersels en een Nederlandse vlag buiten. Op de dagen dat Nederland speelt, zitten we in oranje kleding voor de buis. Gewoon gezellig. Geen extra uitgaven, we bewaren die "troep" goed. Afgelopen Zondag wat extra uit gegeven aan eten en drinken, a.s. Woensdag doen we dat niet. Die Maandag kijken we met weer met anderen en kook ik voor 8 man een grote pan macaroni, wat niet heel veel hoeft te kosten. Een leuke aanleiding om weer eens samen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jazeker hier ook versiersels. Vergelijkbaar met wat jij hebt staan. Als nederland speelt allemaal in het oranje, kinderen zitten dan met de getekende vlaggetjes op de wangen en oranje haren op de bank. Ze hebben de toeters in de hand en bij elk nederlands doelpunt mogen ze toeteren. Mijn vriendin zit ook in haar juichpak helemaal geweldig helaas waren ze hier uitverkocht..
  Veel plezier woensdag!
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. houd niet van voetbal en ook niet van oranje dus geen versieringen hier en ook niet gekeken, maar toch wist ik vrijdag avond wel de uitslag van de wedstrijd , want in mijn omgeving kon ik door de reacties van diverse buren horen wanneer nederland gescoord had. en alhoewel ik zelf totaal geen interesse heb , vind ik het voor de liefhebbers wel leuk dat nederland gewonnen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier geen versierselen, maar wel heel veel plezier met het er naar kijken! Ik ben blij dat er meer mensen in blogland zijn die er van genieten,in plaats van er alleen over te chagerijnen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen