zaterdag 14 juni 2014

Even bij kletsen...

Zo dat is lang geleden! Alles gaat gelukkig goed, het was alleen een rommelig weekje, ook omdat ik woensdag weer voor het eerst moest werken.

Moos had daarom "Bobby-dag" , of " mannen-dag" zoals hij het zelf noemde haha!
Het was zijn eerste oppas-dag, en uiteraard is alles goed gegaan! Hij is lekker een stuk met Bobby wezen fietsen in de doggy-ride. Schaapjes en koetjes kijken enzo...enig!

Ik vond het wel wennen om een hele dag bij hem vandaan te zijn! Kom ik eindelijk thuis, is meneer niet zo heel erg geïnteresseerd, want zijn eten stond op het aanrecht. En ja...niets zo interessant als je portie vlees hé?

Moos had bij de dierenzaak hier in het dorp een "good bite" bot gekocht, ze hadden geen originele nyla-bones. Hij heeft er veel plezier aan gehad, na een week was ie op. Gisteren zou mijn bestelling bij zooplus binnen komen, met daarin nieuwe botten waaronder ook een nyla-bone. Helaas komt het pas vandaag binnen, we zijn gisteren met Bobby naar de dierenzaak geweest, daar heeft ie een nieuw bot gekregen. En oké, ook een platte pluche flamingo. Hij was weer erg blij!

Afgelopen week was hij 1,2 kilo aangekomen, verleden week 1,1 kilo. De porties vlees gaan we nu dan ook iets vergroten. Gisteren hebben we hem een nieuw bandje om gedaan, het puppiebandje ging echt te strak zitten!

Gisteravond moest hij wel erg wennen aan ons gejuich tijdens het voetbal!!! Hij was zelf ook helemaal blij, al wist hij natuurlijk niet waarom hahaha! Zodra wij begonnen te juichen ging hij gek doen en blaffen!
Moos en ik hebben genoten van de wedstrijd, en van het malle gedrag van Bobby!

Moos heeft vandaag een spoedklus van zijn werk, aan de andere kant van nederland bijna....dat hield in dat de wekker vandaag om 5 uur af liep...dat was iets minder! Nou ja, vanmiddag maar siësta houden, als Bobby slaapt!

Het is wel wennen aan het nieuwe ritme, zo met Bobby. Deze maand is dan ook een beetje rommelig verlopen, ook financieel. Geeft verder niet, we kunnen het opvangen, maar volgende maand gaan we er weer hard tegenaan! Ik had bijvoorbeeld mijn huishoudgeld niet gehaald, dat doe ik normaal 1 x per maand, en verdeel dat over het aantal weken. Volgende maand ga ik dat lekker weer op de normale manier doen!
Boodschappen deed ik tussen neus en lippen door zeg maar, ook niet echt georganiseerd...
Nou ja, volgende maand weer beter!

Bobby heeft donderdag voor het eerst een rauw ei op, jawel met schil en al. Goed fijn geprakt natuurlijk!
Hij vond het heerlijk! Ging bijna door de bodem van z'n bakje heen, en wilde z'n bakje er bijna bij opeten hahaha!


4 opmerkingen:

 1. Gezellig berichtje hier....en wat wordt Bobby groot al!
  Moest wel lachen dat ie de afgelopen 2 weken gewoon 2,3 kilo is aangekomen...onze chi hua hua weegt al jarenlang 2,7 kilo dus dat heeft Bobby in 2 weken er bijna bij gekregen.
  Haha, leuk dat Bobby lekker gek mee ging doen gisteravond... :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ja als je het zo zegt is het heel wat! Die van m'n zus weegt 1,9 kilo! Het zijn van die tea-cup chihuahua's!

   Verwijderen
 2. Gezellig om te lezen over Bobby.
  Hij groeit lekker en is al helemaal gewend bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen