donderdag 21 april 2016

Weer hoop op een huisje....

Verleden week hebben we een rondje makelaars gedaan, in de hoop dat er toevallig iets nieuw binnen gekomen was. En bij de 2e makelaar was het raak.

Het is alleen nog een behoorlijke kwestie van geduld, man is in maart overleden, en vrouw wilt hier weg om dichterbij kinderen te gaan wonen.

Zoon regelt alles, en die was net een paar dagen weg voor zijn werk. Deze week zouden ze verder contact hebben.

Vandaag heeft makelaar zoon gesproken, hij kent de kinderen persoonlijk, en heeft voorzichtig mee gedeeld dat het huis heel snel verkocht kan zijn omdat er potentiële kopers zijn (wij dus...).

Nu willen de kinderen eerst het financiële gebeuren van moeder in kaart hebben, om te kijken of moeder gaat huren of kopen.

Kinderen wilden het nu nog niet te koop zetten, omdat het dus zo snel zal gaan met verkoop.

Volgende afspraak met makelaar is maandag 2 mei, en dan verwacht de makelaar dat er een definitieve opdracht tot verkoop gaat plaats vinden.

Weer geduld dus....met de angst in mijn lijf dat deze wèèr niet door gaat en dat het weer zo'n teleurstelling wordt....

Maar goed, we moeten positief blijven, al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik er nu even behoorlijk doorheen zit...

4 opmerkingen:

 1. Ik heb altijd geleerd 'dat als het voor je bestemd is dat je het dan ook krijgt'. Of op zijn engels 'if the door doesn't open, it wasn't your door'.
  Ook zorg ik altijd voor plan B. Daar bedoel ik mee dat jullie geewoon verder blijven kijken naar andere huizen, dan alleen naar deze. Zo sta je straks ook sterker in je onderhandelingen. Zorg dat je je niet afhankelijk maakt van één oplossing, maar houdt je ook bezig met plan B of desnoods plan C. Dan slaat de paniek minder toe. Succes, grtjs Astrid C.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We blijven ook verder kijken, alleen zijn dit soort woningen heeeel erg schaars, sterker nog, er staat niets te koop wat wij zoeken...vandaar onze hoop op dit huisje!
   Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Heel herkenbaar om je oog te hebben laten vallen op een huis en er dan helemaal voor te willen gaan. Dan sta je even minder of niet open voor een ander huis. Toch rond blijven kijken met neutrale blik. Succes met en in deze spannende tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie mijn reactie hier boven, natuurlijk blijven we zoeken, maar ze moeten er wel zijn :-))
   Dank voor je reactie!

   Verwijderen