dinsdag 19 april 2016

Inpakken en weg wezen....

De tijd gaat snel...heel snel! Veel te snel!!!

Donderdag 23 juni is de overdracht van ons huis, dus het wordt hoognodig tijd om echt serieus in te gaan pakken. We hebben het geluk dat Moos de opslagruimte op z'n werk mag gebruiken!

De tuin hebben we al gehad, die is klaar. Alle vogelvoer-dingetjes zijn netjes afgewassen, losse frutsels schoon gemaakt en ingepakt, toch ook weer 4 bananendozen vol... We hebben een paar grote betonnen beelden die we mee willen nemen, die moet ik nog schoon maken en dan kunnen ze dit weekend naar de opslag.

De zolder is gelukkig ook al bijna klaar. Er staan nog wat spulletjes die ik had willen verkopen maar waar geen enkele reactie op gekomen is, dus die ga ik naar de kringloop brengen straks.
De kledingkasten heb ik afgelopen weekend flink uitgemest, want we hebben allebei heel veel oude kleding, die er eigenlijk niet meer uit ziet, dus volgend jaar zullen we allebei echt nieuwe kleding moeten hebben. We hebben wat apart gehouden voor kluskleding, en de rest is weg. Zo ook met schoenen. Ik loop nog steeds op laarzen die ik op Rhodos heb gekocht, ruim 3 jaar geleden. Het zijn geen leren laarzen hoor, gewoon goedkope dingen. Ze lekken nu ook aan alle kanten, de binnenvoering ligt eruit, dus ze zijn echt op. Dat soort dingen wil ik niet meer mee verhuizen.

Nu worden onze kledingkasten niet alleen voor kleding gebruikt, maar ook voor bv strandlakens, kussenhoezen enz. Al met al had ik 3 kasten leeg kunnen maken, wat mee gaat zit in dozen, zoals winterjassen en winterkleding. Ik heb nog wel wat apart gehouden wat we nu nog dragen. De rest is weg.

Al met al heb ik 3 kasten leeg kunnen maken. Die zijn al uit elkaar, en in bubbeltjesfolie ingepakt voor het beschadigen. Die gaan ook komend weekend naar de opslag.

Dan hebben we de keuken nog, daar gaan we aankomende week mee aan de slag.

Genoeg te doen dus! Over 9 weken is het al 23 juni!!!5 opmerkingen:

 1. Ja, inderdaad genoeg te doen. Succes ermee.
  Hebben jullie al woonruimte gevonden?
  Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu schiet het al erg op. Heel veel succes met alles opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent hartstikke goed bezig. Ga zo door maar doe het lekker op je eigen tempo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, lekker energiek aan het slagje! ;-) Weet je al waar jullie gaan wonen?

  BeantwoordenVerwijderen