dinsdag 5 april 2016

Huis is verkocht!!!

Dankzij de open huis afgelopen zaterdag is ons huis verkocht!!! Vrijdagochtend gaan we tekenen!!!
Uiteraard nog onder voorbehoud van financiering, maar toch zijn we helemaal blij!

In totaal hebben we 5 mensen mogen ontvangen, en de laatste hebben gisterochtend direct een bod gedaan. Na 2 telefoontjes waren we er al uit! Eind juni is de oplevering.

Vandaag hopen we op het 2e goede nieuws! Waarschijnlijk komt er een mooie bungalow voor ons op de markt! Hetzelfde type als we zouden kopen maar die dus niet doorging, alleen deze is ietsiepietsie ruimer (8 m2) én deze heeft een garage!!

Toevallig was ik zaterdag na afloop van de open huis bij onze makelaar, om de formulieren die de mensen moesten invullen, in te leveren.

"Ik moest nog aan jullie denken" zei ze, "maar jullie hebben al een overeenkomst voor een bungalow toch??" Nou nee, die gaat niet door, zei ik.

Het toeval wilt dus dat ze vandaag voor een waardebepaling naar een bungalow gaat hier iets verderop! Ik heb dus gelijk gezegd dat wij er héééél veel interesse in hebben!

Zodra ze iets weet neemt ze contact op met Moos. Het is dus allemaal heel spannend, maar met een beetje geluk vallen alle puzzelstukjes in elkaar! Zouden we bij wijze van spreken op de fiets kunnen verhuizen hahaha!

We zijn in ieder geval superblij dat dit huis verkocht is!

10 opmerkingen:

 1. Super! Gefeliciteerd en veel succes met die nieuwe bungalow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En wat een toeval van de nieuwe bungalow, soms moet het gewoon zo zijn... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaaaaaaah! Gefeliciteerd!!! En ach, zo zie je maar... toeval bestaat niet en alles heeft een reden, hi, hi, hi ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed en zo snel, gefeliciteerd!

  En die bungalow zal voor jullie bestemd zijn na het vorige debacel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, zo valt alles op z'n plaats. Dit moest zo zijn. GEFELICITEERD. Hoe lang heeft jullie huis nu te koop gestaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, super. Wat snel zeg. Heel erg fijn voor jullie. En zie je, het is niet voor niks geweest dat de ene bungalow niet doorging. Gefeliciteerd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Alleen is het niet slim om zo happig te zijn op een huis, waar nota bene de waarde nog van bepaald moet worden. Dan ga je de hoofdprijs moeten betalen...

  BeantwoordenVerwijderen