zondag 13 december 2015

Uitverkoop, en een rondje kringloop!

Gisteren waren we naar een stadje verderop geweest, ik wilde graag naar m.s mode, daar was de opruiming begonnen, en omdat ik een klantenpas heb kreeg ik nog 10% extra korting op de sale-prijs! Altijd leuk! Ik wist wat mijn kledingbudget was, dus daar ben ik keurig binnen gebleven! Ik betaalde uiteindelijk 1/3 van de oorspronkelijke prijs, kijk....da's mooi geregeld hahaha!!!

Op de terugweg wilde ik even stoppen bij een grote kringloopwinkel. Af en toe kijk ik daar voor pluche beestjes voor Bobby. In het begin naaide ik wat er stuk was, maar daar was geen beginnen meer aan op een gegeven ogenblik. Nieuw vind ik hondenspeeltjes erg prijzig, dus nu haal ik af en toe wat bij de kringloop. En als het stuk is gaat het weg.

Ik heb leuke dingetjes gescoord voor hem! O.a.2 kerstberen, hoe toepasselijk! Even in de wasmachine en spelen maar!! Hij blij, ik ook omdat het niet veel kost :-)

Ik liep nog tegen iets aan, een rendiertje van stro. Daar heb ik vogelvoer omheen gemaakt. Je kunt ze ook kant en klaar kopen, als beren bijvoorbeeld, dan zijn ze 15 euro! Nou echt niet!
Het rendiertje was €1,95! Dit is em geworden:

 
En de achterkant:
 


Iedereen blij dit weekend! Bobby, vogeltjes en daardoor ook wij zelf! Wat wil je nog meer???
 

6 opmerkingen:

 1. Wat een slim idee om bij de kringloop te kijken voor Bobby! En dat rendier is leuk! Die zijn in de winkel vaak erg duur, lekker bespaard! ;)
  Groetjes, Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je compliment en je reactie! Vind ik leuk :-))

   Verwijderen
 2. Haha, wat een leuk idee voor de vogeltjes. Voor de hond kijk ik ook altijd waar ik zo goedkoop mogelijk knuffels krijg. En ook badlakens. Iedereen die oude badlakens heeft weet dat ik ze graag wil. Onze hond sleept daar de hele dag mee. En af en toe maakt hij er eentje stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha oude badlakens! Dat is ook apart speelgoed :-))

   Verwijderen
 3. Niet alleen geld bespaard,maar ook nog eens duurzaam, bovendien kun je dingen aan je eigen smaak aanpassen,

  BeantwoordenVerwijderen