vrijdag 11 december 2015

Onze kerstboom...en de rest!

Onze kunstkerstboom staat nu een week. Het was de eerste keer dat ik hem moest opzetten, want verleden jaar ná kerst hadden we hem gekocht. Maar het was heel makkelijk te doen! Hij is in 3 delen, die schuif je op elkaar, koppelt de verlichting en vouwt de takken uit! Appeltje, eitje zeg ik dan!

Toen wij nog een echte kerstboom hadden moest ie altijd gróót zijn van Moos, zeker 2.20 mtr, dus er gingen wel 5 lange strengen clusterverlichting in...niet goed voor het energieverbruik...

Moos was niet mee toen ik deze kunstboom kocht, dus ik kon lekker alleen beslissen! Deze is 1.85 mtr, heb ik op een fruitkistje gezet zodat ie gróóter leek, en er zit led-verlichting in! Hoppa, dat scheelt weer!! En Moos vindt em prachtig!!! Dit is em:


Wel mooi geworden al zeg ik het zelf! De kerstberen eronder hebben we al heel wat jaren, en wonder boven wonder laat Bobby ze met rust!

De kerstbeertjes uit onze aller-allereerste kerstboom samen (1987) hangen er ook weer in, dat zijn deze:


Als kind van een jaar of 5-6 kreeg ik van onze toenmalige buurvrouw een eigen kerststal....nou ja hij is 6 cm. lang en 3 cm. hoog haha!! Hij is nu dus zo'n 40 jaar oud, ik ben er erg zuinig mee en het is een feestje ieder jaar dat ik em uit pak en weer neer mag zetten!En de rest van de kamer ziet er zo uit! 
 
 
Wij vinden het weer erg gezellig geworden, en jullie?? Hebben jullie de boom ook alweer staan?
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Dan hadden jullie al jong samen een kerstboom, op basis van je stukje 17 jaar. Ziet er prachtig uit.
  Groetjes Nic

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik was net 18 toen we gingen samen wonen, nu ben ik 46, dus ja...dat is al een hele tijd dat we bij elkaar zijn :-)

   Verwijderen