woensdag 10 februari 2016

Bijgelovig??

Mijn laatste blogje ging over hoe blij we waren met ons nieuwe huisje, en over de makelaar die ons huis gaat verkopen. Allemaal leuk!

En toen...was het bad stuk. We gaan nooit in bad, dus we hebben ook niets gemerkt dat ie het dus niet deed, totdat we even gingen checken...gelukkig heeft Moos het alweer gemaakt, aar we knepen hem toch wel, het zou toch geen dure reparatie worden??? Nee, gelukkig niet!

En toen....werd Moos ziek, en niet zo zuinig ook! Koorts, griep, misselijk, ga zo maar door! Ik dacht nog, gelukkig heb ik het in november al gehad!

En toen....werd ik ook ziek, en niet zo zuinig ook! Ook koorts, misselijk, spugen, ga zo maar door! En weer dat vreselijke hoesten!

Moos was er gelukkig aardig snel door heen, maar bij mij duurt het altijd lang...te lang naar mijn zin! Inmiddels gaat het iets beter, maar zijn aan weerskanten mijn ribben gekneusd...

En toen....werd Bobby zondag ziek! Hij gaf veel bloed over, we schrokken ons helemaal rot! Dierenarts gebeld, we konden gelukkig direct terecht. Waarschijnlijk heeft hij een splinter van een stuk hout binnen gekregen wat zijn maagwand heeft beschadigd :-(  Hij heeft een spuit gekregen tegen de misselijkheid, en om een bescherming in zijn maag te geven. Verder heel licht verteerbaar eten, meerdere kleine porties per dag, geen snoepjes, geen botten om te kluiven, en zeker een week heel rustig aan doen. Dus geen uitlaatservice, en geen Nina. Heel sneu, maar gelukkig is het goed afgelopen!!! Moos heeft 's nachts op de bank geslapen, maar gelukkig ging alles goed.
Hij heeft niet meer gespuugd gelukkig, en hij knapt rustig aan op!

Moos zei zondagavond: ik weet niet hoor, maar zou dit de wraak van het huis zijn???

Als het al zo is, dan is het nu genoeg hoor!!! We hebben weer even genoeg voor ons kiezen gehad!!! We willen nu weer even genieten!!!

Zijn jullie eigenlijk bijgelovig???

4 opmerkingen:

 1. Oh wat balen zeg!! Ik ben niet bijgelovig, maar heb soms wel het idee dat ik iets niet moet doen. Dan doe ik het ook maar niet, want als ik het wel doe, pakt het meestal verkeerd uit. Maar goed, dat noem ik meer gezond verstand ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee dat niet.. Maar dit soort dingen komt bij ons altijd in 3....
  Net zo als dingen die stuk gaan in huis,, raar maar waar altijd. In 3. Bij ons helaas in 6 afgelopen maand ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijgelovig weet ik niet... Maar ik ben wel altijd heel nerveus om dingen te zeggen als het nog niet 100% zeker is. Pas als ik iets zwart op wit heb durf ik er echt op te vertrouwen. Ook een soort bijgeloof??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend zeg, maar blij dat jullie alle 3 weer opgeknapt zijn.
  Nee, ben niet bijgelovig. Wel denk ik dat de duvel op een grote hoop schijt :)

  BeantwoordenVerwijderen