zondag 18 oktober 2015

Zegeltjes plakken...

Sinds de c1000 hier verdwenen is en wij er een jumbo voor terug hebben gekregen, ben ik de koopzegeltjes gaan sparen.

Inmiddels heb ik bijna 5 boekjes vol!! Is toch mooi 130 euro!!

En dan loop ik me suf te denken wat we ermee zullen gaan doen...

Aflossen op de hypotheek? Voor de dure decembermaand bewaren? Gewoon bewaren voor "je weet maar nooit"??? Naar het spaarvarken doen? Ik weet het niet.....

Sparen jullie zegels en wat doen jullie er mee???

5 opmerkingen:

 1. Ja ik spaar ook koopzegels van de ah. Deze gebruik ik soms voor indien nodig, maar meestal spaar ik deze op voor de duurdere december maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo snel mogelijk inleveren geeft het hoogste rentepercentage.Als je er iets mee wil, het geld of de rente naar de bank en oormerken waarvoor het is. Op naar het volgende boekje! Mijn eigen ervaring": als je het thuis laat liggen gaat het er vaak zo bij door.
  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier hetzelfde als Thea; zo snel mogelijk inleveren, want anders schiet het alsnog niet echt op met de hogere rente. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bewaar ze altijd. Ik heb het wel eens gedaan om zo snel mogelijk om te wisselen voor de rente, maar dan maakte ik het op.
  Dit jaar bewaarde ik ze voor de decembermaand. Ik trakteer mijn gezin, mijn moeder en haar vriend met kerst op het circus in het theater in de stad. Ik heb hier het hele jaar voor gespaard en kan het nu betalen zonder aan het geld op de rekening te komen.
  Dat vind ik het mooie van het sparen van de zegels. Iets extra's doen dat je niet zomaar doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lever ze altijd meteen in en het geld gaat meestal in een spaarpotje. Alleen nu kan ik het wel gebruiken om het saldo op mijn lopende rekening wat recht te trekken, dus dit keer wordt het daarvoor gebruikt. Ik had namelijk ook als het goed is net weer een AH-boekje vol ;-)

  BeantwoordenVerwijderen