donderdag 22 oktober 2015

Pech....

Het begin van deze week was niet echt prettig, als ik het zo mag uitdrukken!

Het begon maandag...Bobby was lekker opgehaald door de uitlaatservice om lekker weer even in het bos te ravotten, wat ie (na wat wij hoorden...) ook heerlijk deed. Lekker met z'n vieren doken ze het bos in....om er maar met 3 honden weer uit te komen!!! Bobby weg!!!

De mevrouw van de uitlaatservice heeft zelf gezocht, en uiteindelijk Moos gebeld. Die is naar het bos gegaan om te helpen zoeken, en na 20 minuten stond Bobby ineens achter hem, met een snoet van "hé, jij ook hier? Gezellie!!!"
Waarschijnlijk heeft ie achter een konijn of hert aan gezeten...

Gelukkig is het een zo goed als afgesloten bos, waar geen andere mensen komen, er geen wegen omheen lopen, maar toch ben ik me rot geschrokken!!!!

We hebben een GPS-tracker voor hem gekocht, zodat we hem een volgende keer snel zullen vinden!

De rest van de middag lag ie te pitten, moe van alle indrukken :-))
Dat was de eerste pech van de week! En 's avonds kwam het tweede deel...

Toen we naar bed gingen, stootte Moos behoorlijk z'n kleine teentje tegen de poot van het bed....AUW!!! Er kwamen woorden uit die ik hier niet zal herhalen....

Dinsdag stonden we op, en Moos zei al dat z'n teentje niet goed voelde...dus later in de ochtend naar de huisarts, en die stuurde hem door naar het ziekenhuis voor een foto, en ja hoor! Een gebroken klein teentje! Inmiddels was het teentje en alles er om heen pimpelpaars geworden....balen dus!!!
Er wordt verder niets aan gedaan, hij moet over enkele weken weer een foto laten maken om te kijken of het goed geheeld is.

Sinds maandag doet ie nu wel EERST de tv uit, en DAN z'n nachtlampje....dan zie je ook waar je loopt hé????


3 opmerkingen:

 1. Wat Moos kan doen is het kleine teentje en degene er naast samen bij elkaar intapen. Het teentje ernaast dient als een soort spalkje. En probeer voor de stevigheid een stuk van de voet mee te tapen. Op deze manier scheelt het in de pijn en groeit het mooi vast. En voorkom je later problemen.

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte voor je man met z'n pijnlijke teen en voor jou (!) want mannen met pijn ......
  Vertroetel hem maar een beetje. Goed weekend, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mocht hij wel iets tegen de pijn?
  Fijn dat jullie hond weer terugkwam. Lijkt me zo afschuwelijk dat je niet weet waar hij uithangt.

  BeantwoordenVerwijderen