donderdag 15 januari 2015

Nog een goed voornemen: NIET klussen!!!

Sinds Moos en ik samen ons 1e huis kochten, (en de huizen die volgden...) zijn we aan het klussen geweest. Vonden we heel leuk om te doen, en dat het geld kostte...nou ja, we keken toendertijd héél anders tegen geldzaken aan dan nu.

Dus in dit huis hebben we de afgelopen 6 jaar ook al een aardig begin gemaakt, en we hadden voor de komende jaren nog plannen genoeg!

En toen we na de kerst een verlate kerstgratificatie van mijn schoonouders kregen, was mijn 1e gedachte dan ook om de slaapkamer te laten stucen.

We hebben er 's avonds heel uitgebreid over gesproken, en eigenlijk hadden we allebei helemaal, maar dan ook echt geen zin om dit jaar weer te klussen! Zoals Moos ook treffend zei: we kunnen nog wel 30 duizend euro in het huis stoppen als we willen, laten we eens een jaartje nix doen!!!

En zo gezegd, zo gedaan. Moos stond er wel op dat we van het geld knappe kledingkasten zouden kopen, dat was wel heel erg nodig. Dus dat hebben we gedaan, bij het blauw/gele warenhuis. Met hele mooie deuren, en die vallen zachtjes dicht, softclose noemen ze het geloof ik. En lades erin, dubbele roedes, plankjes....wat een luxe!!!

En terwijl Moos druk aan het in elkaar zetten was, kon ik alleen maar iedere keer weer zeggen: wat voelt dit rijk....zo ineens van die hele mooie kasten...daar had ik nog heel lang niet op gerekend!!!

Als alles aan kant is boven zal ik een foto plaatsen, kunnen jullie mee genieten!!!

1 opmerking:

  1. Wij doen (op het herstellen van wifi (is klaar)) ook helemaal niets dit jaar. Ja sparen sparen en sparen. Zelfs twijfel ik of we dit jaar aflossen. We hebben nog 15 jaar de tijd en dat halen wij als het goed is,

    BeantwoordenVerwijderen