zondag 5 oktober 2014

Weer terug!

Zo, de vakantie zit erop en wat hebben we het lekker gehad!!! Als eerste hadden we natuurlijk perfect weer! Echt nog korte broeken weer zeg maar!

Het huisje was klein, maar alles zat erin wat we nodig hadden. Als we de tuinpoort uit liepen stonden we op een groot grasveld, ideaal om Bobby even een plas te laten doen. als we 2 minuten naar rechts liepen stonden we in het centrum van de Koog, met de Jumbo en de nodige andere winkeltjes en restaurantjes, ideaal! En als we 2 minuten naar links liepen, liep je het bos in, met de duinen en het strand. Echt perfect! Volgend jaar zouden we er weer graag heen willen, maar dan een dag of 10. We hadden alle 3 (ook Bobby!!) wel zoiets na een dag of 10 dat het wel lang genoeg was. Het was best wel intensief voor ons alle 3 haha!

Mijn ouders zijn nog een weekend geweest, de overnachting hadden ze van ons voor hun verjaardag gekregen, en wat hebben ze (en wij natuurlijk ook) genoten!! Ook dat doen we volgend jaar weer!

En Bobby...ja dat leek wel een stuiterbal, alle dagen weer! Waar (bijna) alle honden wel genezen zijn na 2 of 3 slokken zeewater, kreeg Bobby er geen genoeg van! Hij bleef de golven "aanvallen" zeg maar! wat we ook zeiden, of streng verbieden, hij had er maling aan, vond het veel te leuk!! Met als resultaat: behoorlijk aan de race (hij heeft behoorlijk gevoelige darmen, gelukkig had ik daar wat voor mee genomen, daar in een later blogje meer over) en rode ontstoken oogjes! Dat begon op zateragavond, dus zondag toch een dierenarts gebeld, maar het ging vanzelf over zei hij, dit ras evenals bv een labrador zijn er wat gevoelig voor. Schoon houden met een droog papiertje en het zou goed komen. Gelukkig is dat ook zo gegaan.
En achter de meeuwen aan, ook helemaal geweldig!!


En graven in het zand, helemaal leuk!!!Hij heeft zich echt uit kunnen leven op het strand en in het bos! En aan het eind van onze strandwandeling pakten we even een terrasje, en daarna gingen de luiken dicht haha!


We zijn een dag eerder terug gekomen dan gepland, we hadden het alle 3 wel een beetje gehad. En wat was ie blij dat we thuis waren!! Hij at weer goed, at bijna z'n bak erbij op, dat was op Texel de laatste dagen wel wat minder...
Woensdag hebben we de laatste strandwandeling gemaakt, daarna hebben we Bobby onder de douche gestopt en is ie donderdag lekker schoon mee naar huis gegaan!
De reis vond hij prima, hij lag heerlijk te pitten in de auto of zat voor het raampje te kijken, echt super!!

En nu is Moos met de vloer bezig, de woonkamer ligt er al in, morgen de hal, toilet en keuken! Wat een ander gezicht, maar daar over ook later meer! Alle was ligt alweer in de kast, alles heb ik heerlijk buiten kunnen drogen! Nu weer over tot de orde van de dag! Een fijne avond gewenst!!

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie je zo vermaakt hebben.
  Maar kan me voorstellen dat tien dagen wel genoeg is ja.
  Wij hebben na drie dagen al heimwee naar huis..haha..
  Gelukkig dat Bobby goed opgeknapt is na het aanvallen vd golven! En wat is ie toch al groot zeg!!
  Haha,wel leuke foto...Bobby bij het bier :-D
  Succes verder voor Moos met de rest van de vloer leggen, ben heel benieuwd hoe het wordt...laat je nog 'n fotootje zien straks?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij groeit (te) hard! De vloer gaat lekker, uiteraard volgen er foto's! Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Klinkt als een super vakantie. Is Bobby nou een labradoodle, hij lijkt zoveel op een herder. Onze buren hebben ook een grote Labradoodle, die is zo anders om te zien.
  Ilse
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een labradoodle, 2 van zijn 4 broertjes zien er ook echt zo uit, met een soort van krullen, maar Bobby en 2 andere broertjes lijken er totaal niet op! Wij zeggen altijd maar dat de vader toverballen had :-))

   Verwijderen
 3. Fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad. En wat is Bobby groot geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij groeit zo snel! Ik kan me al niet meer voorstellen dat het zo'n klein purkje was....

   Verwijderen
 4. Leuke herinnering en Texel blijft leuk. Kan je nu lekker op teren die vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen