woensdag 17 september 2014

Hé hé, eindelijk vakantie!

Donderdag was het eindelijk zover, eindelijk vakantie!!! En wat heb ik het druk sinds ik vrij ben :-))

Donderdagmiddag ben ik uit mijn werk naar de action geweest, en heb daar de nodige spulletjes mee genomen. De handcreme haal ik daar bijvoorbeeld, voor maar 89 cent een tube, en hij bevalt ons prima! En nieuwe shorts voor Moos, de oude worden echt slecht, dus die gaan nog mee op vakantie en die gooi ik daar weg.

Vrijdag is de nieuwe vloer geleverd, Moos heeft een paar stukjes binnen gelegd om te kijken hoe het zal staan, en man wat is ie mooi! Het loopt ook heel anders, je hoort veel minder, het is warmer aan je voeten, en het allerbelangrijkste: Bobby liep er perfect op! Zelfs met een trek-spelletje gleed hij niet weg, super!!!

We hadden ook nieuwe plinten besteld, van die hoge, dat was nog een grote wens van Moos, en dan netjes afgewerkt met hoek- en eindstukjes. En die zijn wit. Dat wisten we, maar toen we een plint op de vloer en tegen de muur aan hadden gezet, hadden we allebei zoiets van: neeee dit is niet mooi! We hebben een soort zandkleurige muurverf, en de nieuwe vloer is vrij donker, en dan witte hoge plinten...wij vonden het niet mooi. Schilderen dus....en aangezien Moos maandag naar Barcelona moest voor zijn werk en ik toch vakantie had...was ik het bokkie om alle plinten 2x te schilderen (20 stuks van 2 1/2 meter...) en alle hoekstukjes en eindstukjes in de kunststof primer te spuiten en in kleur te spuiten...bleeehhhh! Daar baalde ik wel van!

Met frisse tegenzin toch maar begonnen, en maandag was de helft klaar, dinsdag de andere helft en toen kwam Moos alweer thuis. Ik heb me dus niet verveeld!

Vandaag heb ik de meubels in de olie gezet, 1 van de 2 vloerkleden met tapijtreiniger schoon gemaakt en alvast opgerold, de eethoekstoelen goed met groene zeep gedaan (is kunstleer) en oja, tussendoor nog 5 wassen weg gewerkt. Na het eten alles weg gevouwen en gestreken. Ik ben op...

Morgen wil ik de vitrages nog wassen, de hoek- en eindstukjes nog een keer spuiten en tussendoor de spullen verzamelen, want vrijdag is het zover!!! We hebben er zo'n zin in! En wat het weer betreft hebben we nog even geen klagen!

En tussen alle drukte door ga ik natuurlijk ook lekker met mijn hondenkind wandelen, dat gaat gewoon door!

Vandaar dus dat het aardig heeft geduurd voordat er een nieuw blogje kwam! De plinten lagen op de eethoek dus ik kon ook de laptop niet kwijt! Maar ja, hier is ie dan :-))

Met Bobby gaat alles prima! Hij woog zaterdag maar liefst 24 kilo!! Hij vreet de oren van ons kop haha! We zijn zo benieuwd hoe hij de zee zal vinden!

We hebben de routebeschrijving van ons huisje, en we zitten om de hoek bij de jumbo! Dat is helemaal geweldig!

Dit zal het laatste blogje voor onze vakantie zijn, dus tot over een ruime 2 weken!!!

5 opmerkingen:

 1. Wens jullie een hele prettige vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne vakantie!

  Onze hond is bang van de golven... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie; hoop dat je nog wat mooi weer meekrijgt, maar het is daar altijd ander weer dan op het vasteland (zeggen de eilanders zelf )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je vakantie. En kijk uit dat Bobby geen of zo min mogelijk zeewater drinkt. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen