maandag 23 december 2013

Groentje in Blogland!

Welkom op mijn blog, leuk dat je mee leest!

Na een tijd mee gelezen te hebben met ervaren bespaar-bloggers is het nu tijd geworden om zelf onze financiën beet te gaan pakken. Enthousiast geworden door zoveel succes-verhalen kon ik niet wachten om te gaan beginnen! 

Er is al een hoop gebeurd de afgelopen 4 maanden. Dat was namelijk het moment dat ik besloot het roer om te gooien. In de volgende blogjes zal ik hier uiteraard meer over vertellen.

Nu maar even een introductie van onszelf, zodat jullie iets meer over ons weten.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Consumindermuts, liefkozend genoemd door mijn man. Ik ben 44 jaar en getrouwd met Moos, dat is al 26 jaar mijn koosnaam voor hem. Ja we zijn al lang samen! Naar volle tevredenheid gelukkig! Moos is 47 jaar.

Ons doel is dus nu onze  schuld weg werken, een Buffer opbouwen en (een deel van) de hypotheek aflossen! Ik zal jullie tips van ervaren Blogsters nodig hebben! En af en toe een schop onder mijn...;)!
Ik moet nog een beetje uitvogelen hoe het bloggen werkt, maar dat komt vast goed!

5 opmerkingen:

 1. Hoi consumindermuts,

  'k Zag je reactie bij 'Stapje voor stapje' en nieuwsgierig klikte ik verder. Wat goed dat je begonnen bent met consuminderen. Volgens mij is de omslag in je gedachten de grootste stap. Zie het besparen/bezuinigen verder als een sport. Je gaat het leuk vinden!
  Succes, voor mij is 1 januari weer de aftrap om alle bonnetjes ( van iedere aankoop, tot een postzegel aan toe) te bewaren en wekelijks te noteren. Zo krijg je inzicht waar je geld blijft en bij mij heeft het noteren op zich al een remmende werking.

  Goed consuminderjaar toegewenst!

  groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijke, dank je wel voor je reactie! Je hebt helemaal gelijk, ik heb er ook echt zin en lol in!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Consumindermuts,
  Leuk dat je begonnen bent en fijn dat je je schouders eronder kan zetten. Als ik je kan helpen, graag. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen