dinsdag 10 mei 2016

Tijdelijk onderkomen en belastingteruggave!

De bungalow die te koop zou komen, is nog steeds niet in de verkoop. Er schijnen problemen in de familie te zijn omtrent de financiën van mevrouw, dat loopt allemaal niet zo lekker, vandaar de vertraging...niemand weet hoe lang die gaat duren...het zit niet mee...en er staat ook niets anders te koop...

Ondertussen tikt onze tijd door, en aangezien er vooralsnog geen zicht is op een eigen huis wilden we een onderkomen waar we eventueel ook een langere tijd kunnen verblijven. Bij mijn ouders zou het maar voor korte tijd mogelijk zijn. Maar dat viel niet mee!
Waar ik ook heen belde, alles zat vol met zoveel wachtenden voor ons!

Gelukkig werd ik gisteren door onze makelaar benaderd, zij was benaderd door iemand die zijn huisje op een bungalowpark wilde verhuren. Onze makelaar bemiddeld daar niet in, maar ze heeft wel aangegeven dat ze iemand wist! Gisteren heeft Moos telefonisch contact gehad, en  zaterdag gaan we bij het huis kijken, het staat op een mooi bungalowpark, Bobby is geen probleem, en het is hier heel dicht in de buurt!
De prijs is heel schappelijk, dus we kunnen maandelijks nog lekker wat weg sparen!
Eindelijk eens positief nieuws!!!

En net nog meer positief nieuws, in de vorm van 2 blauwe enveloppen! In totaal krijgen we € 2630,= terug van de belasting! Daar zal het spaarvarken blij van worden!!! Zodra het op de rekening staat wordt het varken vet gemest. Daar komt eind deze maand natuurlijk ook het vakantiegeld nog bij....sjonge ik kan niet wachten!!


2 opmerkingen:

  1. Gaaaaaf! Geweldig nieuws! Ik wacht nog op antwoord van de belasting-meneren-en-mevrouwen, hopelijk komt dat snel! Heerlijk joh op een bungalowpark, voor het enige echte vakantiegevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed nieuws zeg! En hopelijk komt er snel ook zicht op iets permanents, die bungalow of wat anders!

    BeantwoordenVerwijderen