dinsdag 8 september 2015

Alle ballen verzamelen :-))

Na lang beraad tussen Moos en mezelf hebben we besloten dat het echt moest gebeuren. Het was beter voor hem zelf, en uiteindelijk ook voor ons. Want dat het een echt Mannetje is (ja, met hoofdletter ja...), stond als een paal boven water. Wat ik bedoel?? De balletjes van Bobby gaan eraf...

Mijn ouders hebben een teefje, en het was op een gegeven moment niet leuk hoe Bobby met Nina om ging...dus toen hebben we besloten dat de tijd er rijp voor was.

Maarja, hij krijgt wel hechtinkjes, moet onder narcose, is misschien wel heel zielig, moet zeker vertroeteld worden, en om dat nou in een gewone werkweek te plannen vond ik geen goed plan. Het gaat dus in onze vakantie gebeuren. Vrijdag 18 september komen we terug van Texel, en maandagochtend 21 september hebben we de afspraak staan...bah, om hem daar achter te laten....moet er nu nog niet aan denken :-((

Om te kijken wat het effect zou zijn, en om de tijd te overbruggen, heeft hij nu (al een kleine 3 maanden) een chemische castratie door middel van een implantaat. En wat een verschil!!
Hij speelt weer leuk met Nina, is niet zo opgefokt buiten, en hij eet de oren van ons kop!
Hij heeft een tijd slecht gegeten, maar nu is z'n bak in no-time leeg! Het maakt hem ook niet meer uit wat er in zit, konijn of paard, geit of gans, alles is zo weg, heerlijk! Een goede beslissing dus!
Bijkomend voordeel van zo'n chemische castratie is dat z'n balletjes slinken, er is 21 september dus niet zo heel veel meer om weg te halen, hopelijk mogen we hem dan supersnel weer halen!!

Tot die tijd laat ie ze nog even lekker luchten...bij voorkeur lekker languit op de bank hahaha!!
                                           

2 opmerkingen:

  1. Groot gelijk! Als ik erover nadenk vind ik het ook wel sneu, maar had zeker dezelfde keuze gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben dat nooit laten doen. Is inderdaad een keuze en soms handiger als hij lastig is naar vrouwtjes. Kijk wel uit met dikker worden, dat zou zonde zijn.

    BeantwoordenVerwijderen