donderdag 2 juli 2015

Wat een spul!!!

Jaaahhh, ze zijn maatjes voor het leven, Bobby en Nina! Ze heeft em helemaal om haar pootje gewonden hoor! Hij laat alles wat ze doet toe, geeft nergens om en laat haar z'n botjes zo afpakken!!

Bobby vermaakt zich alleen ook prima hoor! Lekker sjezen door het bos, denderen door alle slootjes, en slepen met grote stokken! We vinden het heerlijk voor hem!
Het is momenteel alleen wel verschrikkelijk met de teken! Bobby krijgt wel iedere 3 maanden een pil voor vlooien/teken, dus als ze hem bijten gaan ze dood, maar hij lijkt wel een magneet! Je kunt er zo 20 van hem af pakken als je thuis komt! Bah!
Nou ja, het is niet anders, om hem z'n uitjes te ontzeggen gaat ons te ver! Laat hem maar lekker genieten :-))
Alleen nu met die hitte gaan we niet met hem naar het bos, heeft ie ook geen zin in, hij ligt veel liever op de natuurstenen plaat waar de kachel op staat, heerlijk koel!3 opmerkingen:

 1. Kom ik weer aan met mijn adviezen. Maar U lead heeft ook geholpen. Ik heb een tekenband voor de hond van Scalibor. Onze hond krijgt hem om in maart en blijft tot oktober. En hij heeft geen 3 teken op een seizoen. Perfect vind ik die. Kosten nog geen 20 euro. Ga maar eens op zoek erna. Via internet zo te krijgen, maar ook bij de dierenarts.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel blij met je adviezen hoor! Wat gebruik je tegen vlooien dan?

   Verwijderen
 2. Hallo!
  Hoop dat het goed gaat met je, je blogs worden gemist.
  groeten, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen