zaterdag 14 maart 2015

Waterkoud vandaag...

Bah wat is het koud vandaag! Echt even afkicken na de laatste tijd! Ach, we mogen nog niet klagen vind ik, maar je raakt er zo snel aan gewend dat het lekker weer is!

Gisteren was nog wel lekker 's ochtends, met het zonnetje erbij. Daarom heb ik gisteren alle was weg gewassen, het kon mooi buiten drogen, en lag het gisteravond lekker weer fris gestreken in de kast, heerlijk!

Tussendoor heb ik de voortuin aangepakt, even lekker opfrissen zodat ook die "voorjaarsproof" is haha!

In de achtertuin hebben we 2 borders, die zijn ook bijna klaar, ik wil nog 3 vuurdoorns kopen voor tegen de schutting. De klimrekken hangen er al, dus het is alleen een kwestie van in de grond stoppen. Als ik ze heb tenminste hihi!

De bestrating had ik verleden week al schoongemaakt, dus eigenlijk zijn we lekker klaar voor het voorjaar!

Vanmorgen was ik met de laatste dingetjes buiten bezig, maar ik heb ze gauw afgemaakt en ben echt naar binnen gevlucht, zo koud had ik het! Mooi tijd voor een blogje dus!

Straks lekker een broodje doen, en we hebben nog een kopje tomaten-groentesoep erbij. Eigen gemaakt natuurlijk! Hebben we over van gisteravond, en zonde om weg te gooien, dus met dit koude weer gaat een lekker koppie soep er wel in!

Daarna gaat Moos met Bobby naar het bos, en ga ik even plat.

Het is echt een feest voor Bobby hoor, laatst was ie door een prutgreppel op een vers omgeploegd boerenland gesprongen, omdat de boer van dat land aan kwam fietsen en die had 2 honden bij hem.
Heerlijk vindt ie dat! Lekker spelen met andere honden, en heerlijk in de sloot! Je moest alleen een knijper op je neus zetten toen ie thuis kwam...maarja dat hoort erbij! Als ie eenmaal weer droog is, ruik je niets meer gelukkig!

Water....het is echt een feestje voor em!!!

4 opmerkingen:

 1. Het is wel weer stevig wennen die kou :-(
  Hier geen hond, wel merels die heel blij worden als ik in de tuin schoffel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, koud hè vandaag. Nou ja, relatief koud dan. Toch nog wel even lekker in de tuin gewerkt en aan het eind van de dag erwtensoep (zonder vlees) gemaakt. Smaakt prima.
  Leuk weer wat van je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  BeantwoordenVerwijderen