dinsdag 10 maart 2015

Da's lang geleden!

Sjonge het is wel errug lang geleden sinds mijn laatste blogje! En dat had verschillende redenen.

* Moos en ik zijn behoorlijk te pakken genomen door de griep. Gelijktijdig, dat ook nog. We zijn allebei zo'n 3 weken echt ellendig geweest, blehhh!!

* Mijn herstel duurt altijd iets langer, tel er voor mij dus nog maar een week bij op. Daarbij werkt mijn schildklier nog steeds niet hoe ik zou willen, dus maar weer een kwart tabletje opgehoogd. Uiteraard na bloedonderzoek en in overleg met de huisarts.

* Toen ik eenmaal weer wat lekkerder in mijn vel zat (eigenlijk sinds verleden week pas) werd het lente-weer, met als gevolg dat ik best wel druk in de tuin ben bezig geweest, en daardoor 's avonds weer bekaf op de bank lag.

Maar nu zit ik weer een beetje in mijn ritme, en werd het hóóg tijd voor een berichtje!

Hier gaat nu dus alles lekker z'n gangetje. Inmiddels is Moos 2 en ik weer 1 week aan het werk, en vinden we onze draai weer. Want als je allebei zo ziek bent, ben je zo je draai kwijt. Die vinden we allebei weer, en dat werkt toch het lekkerste.

Verder heb ik net de belastingaangifte gedaan, is ook maar weer klaar. We krijgen gelukkig weer terug, dus kom maar snel op met die poen haha!

En 23 maart hebben we een verjaardag hier! Onze allergrootste hondenvriend wordt dan alweer een jaar!!! En wat is dat jaar omgevlogen zeg!

We hebben een mooie leren halsband met riem voor hem gekocht. Dat wilden we niet eerder doen omdat hij nog volop in de groei zat vonden we dat zonde.

Dit is in vogelvlucht de afgelopen tijd hier. Nu ga ik even een bakkie koffie doen en wat blogjes lezen, want daar heb ik ook een behoorlijke achterstand mee op gelopen!

3 opmerkingen:

  1. Gelukkg ben je weer opgeknapt, gezellig dat je er weer bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat het weer beter gaat met je gezondheid! Heb je wel gemist, dus ben blij dat je er weer bent. Geniet van het mooie weer, groet, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je weer beter bent. Die arme Bobby, heeft wat met jullie te stellen gehad. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen