vrijdag 20 maart 2015

Wat een raar beestje is het toch....

Maandag wordt hij alweer 1 jaar, onze dierbare hondenvriend Bobby.

En wat is het jaar omgevlogen, en wat is hij al groot...

Ik kijk nog vaak naar onze salontafel, waar hij heerlijk onder kroop toen we hem net hadden. En die snoet van hem had je moeten zien toen hij er niet meer onder kon...onbetaalbaar!

Maandagavond komen mijn ouder eten om de verjaardag van Bobby te vieren, en mijn vader heeft al laten weten dat zij voor het "koningsmaal" van Bobby gaan zorgen, en ik weet ook al wat het word: biefstuk!!! Jaaahhh, alles voor hun "kleinzoon" hahaha!!!

Wij krijgen ook een heerlijke maaltijd, mijn moeder gaat bruinebonensoep maken, heerlijk!!

Maandag was Moos met Bobby in het bos, en toen kreeg ik een foto met de tekst: Let je even niet op, moet je kijken wat hij doet! Hahaha, kijk en geniet!



Geweldig toch! Ik was op mijn werk dus liet de foto ook aan collega's zien, en dan heb je er

altijd sommige bij die vol verbazing zeggen: jeetje, heeft hij dat écht gedaan???? Ja...natuurlijk hihi!

En vanochtend was het ook weer raak. Ik was het kleed goed aan het stofzuigen, en hij zat met z'n pootje aan m'n arm te harken, en kusjes te geven, want meneer wilt dan maar 1 ding:

 
 

Een prettig weekend gewenst iedereen!


dinsdag 17 maart 2015

Bekijk het maar even...

Dinsdag is mijn vrije dag. Dan doe ik de benedenboel goed soppen, wat extra dingen zoals een paar keukenkastjes, of de bank schoonmaken, en de weekboodschappen. Kortom, een goed gevuld dagje.

Nou, vandaag heb ik het in huis simpel gehouden, en na snel de boodschappen te hebben gedaan, ben ik heerlijk in een luie tuinstoel in het zonnetje gaan liggen. HEERLIJK!!!

Vrijdag komen de extra's wel weer, als het weer wat minder is.

Kortom, vandaag had ik zoiets van : bekijk het maar even vandaag, het is nu even me-time!!!

Volgens Moos had ik zelfs een rode neus, dus het eerste kleurtje is binnen! Die pakken ze me niet meer af!

Hebben jullie ook zo genoten??

zaterdag 14 maart 2015

Waterkoud vandaag...

Bah wat is het koud vandaag! Echt even afkicken na de laatste tijd! Ach, we mogen nog niet klagen vind ik, maar je raakt er zo snel aan gewend dat het lekker weer is!

Gisteren was nog wel lekker 's ochtends, met het zonnetje erbij. Daarom heb ik gisteren alle was weg gewassen, het kon mooi buiten drogen, en lag het gisteravond lekker weer fris gestreken in de kast, heerlijk!

Tussendoor heb ik de voortuin aangepakt, even lekker opfrissen zodat ook die "voorjaarsproof" is haha!

In de achtertuin hebben we 2 borders, die zijn ook bijna klaar, ik wil nog 3 vuurdoorns kopen voor tegen de schutting. De klimrekken hangen er al, dus het is alleen een kwestie van in de grond stoppen. Als ik ze heb tenminste hihi!

De bestrating had ik verleden week al schoongemaakt, dus eigenlijk zijn we lekker klaar voor het voorjaar!

Vanmorgen was ik met de laatste dingetjes buiten bezig, maar ik heb ze gauw afgemaakt en ben echt naar binnen gevlucht, zo koud had ik het! Mooi tijd voor een blogje dus!

Straks lekker een broodje doen, en we hebben nog een kopje tomaten-groentesoep erbij. Eigen gemaakt natuurlijk! Hebben we over van gisteravond, en zonde om weg te gooien, dus met dit koude weer gaat een lekker koppie soep er wel in!

Daarna gaat Moos met Bobby naar het bos, en ga ik even plat.

Het is echt een feest voor Bobby hoor, laatst was ie door een prutgreppel op een vers omgeploegd boerenland gesprongen, omdat de boer van dat land aan kwam fietsen en die had 2 honden bij hem.
Heerlijk vindt ie dat! Lekker spelen met andere honden, en heerlijk in de sloot! Je moest alleen een knijper op je neus zetten toen ie thuis kwam...maarja dat hoort erbij! Als ie eenmaal weer droog is, ruik je niets meer gelukkig!

Water....het is echt een feestje voor em!!!





dinsdag 10 maart 2015

Da's lang geleden!

Sjonge het is wel errug lang geleden sinds mijn laatste blogje! En dat had verschillende redenen.

* Moos en ik zijn behoorlijk te pakken genomen door de griep. Gelijktijdig, dat ook nog. We zijn allebei zo'n 3 weken echt ellendig geweest, blehhh!!

* Mijn herstel duurt altijd iets langer, tel er voor mij dus nog maar een week bij op. Daarbij werkt mijn schildklier nog steeds niet hoe ik zou willen, dus maar weer een kwart tabletje opgehoogd. Uiteraard na bloedonderzoek en in overleg met de huisarts.

* Toen ik eenmaal weer wat lekkerder in mijn vel zat (eigenlijk sinds verleden week pas) werd het lente-weer, met als gevolg dat ik best wel druk in de tuin ben bezig geweest, en daardoor 's avonds weer bekaf op de bank lag.

Maar nu zit ik weer een beetje in mijn ritme, en werd het hóóg tijd voor een berichtje!

Hier gaat nu dus alles lekker z'n gangetje. Inmiddels is Moos 2 en ik weer 1 week aan het werk, en vinden we onze draai weer. Want als je allebei zo ziek bent, ben je zo je draai kwijt. Die vinden we allebei weer, en dat werkt toch het lekkerste.

Verder heb ik net de belastingaangifte gedaan, is ook maar weer klaar. We krijgen gelukkig weer terug, dus kom maar snel op met die poen haha!

En 23 maart hebben we een verjaardag hier! Onze allergrootste hondenvriend wordt dan alweer een jaar!!! En wat is dat jaar omgevlogen zeg!

We hebben een mooie leren halsband met riem voor hem gekocht. Dat wilden we niet eerder doen omdat hij nog volop in de groei zat vonden we dat zonde.

Dit is in vogelvlucht de afgelopen tijd hier. Nu ga ik even een bakkie koffie doen en wat blogjes lezen, want daar heb ik ook een behoorlijke achterstand mee op gelopen!